QUI SOM


Organització familiar amb 20 anys d'experiència en diversos sectors entre ells la fusteria exterior. Vallaspvc.es neix per cobrir les necessitats dels nostres clients, i és fruit d'una creixent i cada vegada més forta implantació del PVC al nostre país.

 

Comptem amb tecnologia avançada a les nostres instal·lacions. També disposem d'un equip humà altament qualificat, especialitzat i estem adherits a sistemes de control per garantir la qualitat dels nostres productes. Això ens ha posicionat en els primers llocs per poder emprendre qualsevol projecte constructiu dins del nostre sector.

 

Som fabricants, i disposem d'una gran varietat de productes gràcies a la nostra tasca de diversificació i d'investigació + desenvolupament. Estem fortament arrelats en el sector i presents a les àrees de treball com la construcció, tant d'habitatges com d'instal·lacions industrials.

 

¿El nostre compromís?  La excel·lència.

Per aquest motiu, conservem la mateixa il·lusió que al nostre començament i continuem treballant i innovant amb l'objectiu d'aportar solucions i donar un servei excel·lent als nostres clients.